avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Plangere impotriva activitatii avocatului
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Plangere impotriva activitatii avocatului

Buna ziua,
In cazul in care as dori sa fac o plangere de activitate defectuosa a unui avocat, unde anume ar trebui sa ma adresez? Mentionez faptul ca am un contract pentru asistenta juridica incheiat cu casa de avocatura din cadrul careia face parte respectivul avocat.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 12:04, 1 Octombrie 2014
Plangere la Baroul din care face parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum dovedesc ca un avocat este fals? irina_g irina_g ce se poate face in cazul in care avocatul cu care am incheiat un contract de asitenta juridical pt a ma reprezenta in instant nu apare pe tabloul ... (vezi toată discuția)
Gazduire sediu social - birou avocat viorel_dn viorel_dn Buna ziua, Avand in vedere ca societatea la care lucrez isi va muta sediu social (fara activitate) intr-un birou de avocatura , in baza unui contract de ... (vezi toată discuția)
Contract avocat vcatalina vcatalina Buna ziua, intrebarea mea este una simpla,in cazurile penale este nevoie de contract intre avocatul ales si partea incriminata,sau intre avocat si o alta ... (vezi toată discuția)