avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate

Buna ziua!In urma unui testament de la o matusa,am primit o suprafata de teren intravilan si o cota de 12 dintr-o casa(nelocuibila)Pana voi face iesirea din indiviziune,pot sa folosesc terenul in scop agricol?Am o decizie judecatoreasca definitiva.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: IAMANDI ION , utilizator 22:57, 7 Iunie 2009
IAMANDI ION a scris:

Am o decizie judecatoreasca definitiva.



IAMANDI ION a scris:

Am uitat sa specific faptul ca terenul imi revine in totalitate.Numai casa se imparte in doua parti.Ceilalti nu vor sa deschida succesiune nefiind de acord ca le revine numai 12 din casa fara teren.!


Si hotararea judecatoreasca la ce se refera?
Initial credeam ca se refera tocmai la succesiunea matusii, dar pe urma ziceti ca ceilalti nu vor s-o deschida.
Deci, despre ce e vorba in hotararea aceea? Nu de alta, dar ca sa stim si noi ...despre ce vorbim.
Pentru a intra in posesia celeilalte jumatati de casa ei nu trebuie sa deschida succesiune?Hotararea se refera la partea ce imi revine mie si pt. care m-am judecat nepotii din partea ei.Ceilalti carora le revine cealalta jumatate de casa sunt nepoti din partea sotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa bunici ma_ri_a ma_ri_a Buna seara, se poate rezolva o problema de succesiune dupa bunici pe cale notariala ? Sunt 5 urmasi de drept. Unii au murit si vin nepotii lor la mostenirea ... (vezi toată discuția)
Mostenire IAMANDI ION IAMANDI ION IN URMA UNUI TESTAMENT AL UNEI MATUSE DEFUNCTE S.A STABILIT IN URMA UNUI PROCES CA SUNT UNICUL MOSTENITOR AL ACESTEIA.S.A STABILIT CA ACEASTA A AVUT IN ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune stancuta41 stancuta41 Buna ziua!Cu deosebit respect , va solicit ajutorul in urmatoarea problema: -Exista un titlu de proprietate emis in anul 1995, prin care ... (vezi toată discuția)