avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... neacordare prioritate pietonului care a intrat pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

neacordare prioritate pietonului care a intrat pe trecere in dreptul benzii a doua cu suspendare permis

Salut,
in 21.05.09 mergeam dinspre p-ta romana spre victoriei pe lascar catargiu iar la ultima trecere de pietoni, care este marcata oblic mi-a intrat un pieton. Acesta nu a intrat pe trecere de pe trotuar ci a luat-o pe langa trecere iar cand a vazut ca ma apropii s-a indreptat spre trecere, ajungand pe trecere odata cu mine.Eu am calcat pe trecere pe banda a 3 a iar pietonul pe banda a 2 a .toata scena a fost filmata de catre un echipaj de politie dintr-o masina logan rosu cu radar.
M-a oprit un agent la piata victoriei ,i-a chemat pe colegii cu radarul si mi-a aratat stop-cadrul cu pietonul pe trecere in acel;asi timp cu mine.
I-am rugat sa deruleze in spate sa vada de unde a avenit pietonul dar nu au vrut zicand ca e concludent acel stop cadru
Ideea este ca si pietonul si eu am calcat trecerea in acelasi timp dar asta nu poate sa reiasa dintr-o poza si acum vreau sa ma judec cu ei.
Pe procesul verbal nu m-a lasat pe mine sa imi scriu mentiunile ci m-a pos sa ii dictez si apoi am semnat(am scris ca datele din PV nu sunt cunforma cu realitatea)
INTREBARI:
Poza este luata in calcul ca proba?
Daca eu so;licit ca proba caseta(7 de care agentul a specificat in PV)oare o vor aduce?
Am vreo sansa sa castig procesul?
P.S.:
Agentul a zis ca imi ia permisul pentru 30 zile,mai trebuie sa dau examen sa mi-l dea inapoi sau doar ma duc si il iau?
Ultima modificare: Duminică, 24 Mai 2009
elpibedoro, utilizator
Cel mai recent răspuns: elpibedoro , utilizator 16:09, 24 Mai 2009
OK Multumesc pentru informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinerea permisului de conducere pentru 30 de zile viruss4all viruss4all Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru " neacordare de prioritate la trecearea pietonilor angajati in traversare regulamentara ". - ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal Radu2532 Radu2532 Ce șanse am daca depun o contestație a unui PV cu suspendarea pentru 30 de zile a permisului pentru neacordare de prioritate la pieton care nu am put sa văd ... (vezi toată discuția)
Retinut permis / facut contestatie vanExel vanExel Acum vreo 2 luni un politist mi-a luat carnetul pe motiv ca nu am acordat prioritate unui pieton. Era bulevard cu 3 benzi si scuar pe mijloc, pe Lascar ... (vezi toată discuția)