avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... FISA POSTULUI
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

FISA POSTULUI

Buna seara,
Sunt functionar public cu statut special in functia de agent magaziner cazarmare.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Este legal ca pe langa fisa postului de agent magaziner cazarmare sa mi se intocmeasca si o anexa la fisa postului cu alte atributiuni de agent magaziner ETG. Mentionez ca functia de agent magazioner ETG nu exista in statul de functii.

Cu stima
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:13, 1 Octombrie 2014
Nu prea. Unui funct public i se pot delega si alte atributii, dar numai ale unei functii existente in organigrama institutiei. Sesizati superiorii conducatorului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionari publici Maria45 Maria45 va rog sa-mi spuneti si mie ,daca sunt functionar public, referent cu atributiuni de asistenta sociala si am terminat fac. de sja brasov -administratie publica ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate functii PANFILE CONSTANTA PANFILE CONSTANTA Buna ziua. Intr-o institutie publica CRESA, magazinerul de acum a absolvit scoala sanitara si unitatea are mare nevoie de de personal la copii si in acelasi ... (vezi toată discuția)
Avansare pe un grad "imediat superior"sau recrutare pe un grad " superior" barbutmar barbutmar Buna ziua, Sunt functionar public in cadrul administratiei publice locale incepand cu anul 2005.Postul pe care am sustinut consurs si am fost admis- consilier ... (vezi toată discuția)