avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte firma

Doresc sa infintez un srl-d dar nu am contract de casa deocamdata se poate elibera un act de-la primaria de unde apartin deorece locuiesc la adresa respectiva dar nu am facut succesiunea la casa deocamdata
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 01:53, 2 Octombrie 2014
Puteți încheia un ctr de comodat cu cineva care are proprietate, sau sa plătiți ptr sediu, la un cabinet de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social flocea.gheorghe flocea.gheorghe Buna ziua ,locuiesc in casa părinților mei care sunt decedați,nu sunt proprietar încă,cum pot folosi locuința ca sediu social al srl-lui ce doresc să ... (vezi toată discuția)
Contract comodat - sediu social dutch dutch Vreau sa infiintez un SRL cu sediul social in apartamentul parintilor mei cu care sa inchei un contract de comodat. As vrea sa stiu daca ei se supun unui risc ... (vezi toată discuția)
Srl-d ralucaciobanu ralucaciobanu Buna seara doresc sa infintez un srl-d pentru afacere online in domeniul vanzare produse si publicitate online mentionez ca totul sa fie numai pe internet ... (vezi toată discuția)