avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Medicina muncii si Protectia muncii
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Medicina muncii si Protectia muncii

Buna seara!
Am infiintat de curand o societate si in curand voi incepe activitatea. Nu stiu unde anume ar trebui sa ma interesez pentru a face contract cu medicina muncii si protectia muncii.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:54, 2 Octombrie 2014
Buna dimineata,

trebuie sa sa contactati clinicile medicale si sa intrebati daca au servicii de medicina muncii, incheiati contract cu cea care va face oferta cea mai buna.

De asemenea pentru SSM si PSI cautati o firma specializata cu care incheiati contract pentru aceste servicii, bineinteles pe baza celei mai bune oferte!

Succes!
Gasiti pe internet firme care ofera serviciile respective, contracost.
Pentru servicii ssm ar fi bine sa consultati site-ul inspectiei muncii pentru a verifica daca firma respectiva cu care doriti, sa incheiati contract de prestari servicii, detine acreditare ca serviciu extern de prevenire si protectie in domeniul ssm.
Pentru servicii de medicina muncii, firma cu care doriti, sa incheiati contract de prestari servicii medicale trebuie sa detina competentele cerute de catre MS, privind personalul (medici specialisti de medicina muncii, medici de medicina muncii, laboranti, etc.), respectiv dotarile necesare cu aparatura de laborator, reactivi, etc.
Aveti posibilitatea sa accesati si bursa de servicii avocatnet.ro (din prima pagina a forumului), respectiv reclama Avocatnet.ro (din josul paginii acesteia).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia muncii + medicina muncii tiroid tiroid Buna ziua, Am infiintat un punct de lucru intr-o cladire de birouri cu 4 etaje si 20 biouri de 30-40mp pe etaj. Cladirea are hidranti, extinctoare si ... (vezi toată discuția)
Dosar acte psi unitati de cult ALEXANDRU - ADRIAN MIU ALEXANDRU - ADRIAN MIU Buna seara, Va rog sa ma ajutati in elaborarea documentatie PSI pentru unitatile de cult (vezi toată discuția)