Cu doua saptamani in urma am angajat o persoana pentru ingrijirea mamei mele varstnice la domiciliu. In contractul elaborat, se stipula preaviz de doua saptamani.
Datorita unor discutii cauzate de disparitia unei sume de bani in casa, angajata ( care plecase pentru doua zile libere, timp in care am ramas eu cu mama, si avea cheile apartamentului), a venit in absenta mea, si-a adunat lucrurile si m-a anuntat printr-un sms despre " incetarea colaborarii noastr".
Mentionez ca nimeni nu a acuzat-o de disparitia banilor, dar a avut o reactie complet deplasata si isterica in discutiile aparuta, pozand in victima.
Aceasta plecare pe furis ma face sa o banuiesc acum si de sustragerea banilor.
Cand i-am mentionat clauza din contract, mi-a ras in nas, spunand ca face ceva pe contract, acesta fiind semnat..." de mana" (?!).
Cum ma sfatuiti sa procedez in situatia descrisa mai sus?
Contract de colaborare, redactat de comun acord, nelegalizat, neraportat la finante, fiind vorba de o perioada de proba.
Care sunt pasii in cazul ca aleg litigiul si de ce nu merita?
E totusi vorba de un act si de 1500 lei, suma disparuta.
Inselatorie
pasalegaviorela
buna ziua . invatati-ma ce sa fac in situatia urmatoare : fiul meu de 23 ani dar de o naivitate peste medie a cazut in plasa unor escroci care la randul lor ... (vezi toată discuția)