avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Parasirea locului de munca fara preaviz, in absenta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Parasirea locului de munca fara preaviz, in absenta angajatorului

Buna ziua,

Cu doua saptamani in urma am angajat o persoana pentru ingrijirea mamei mele varstnice la domiciliu. In contractul elaborat, se stipula preaviz de doua saptamani.
Datorita unor discutii cauzate de disparitia unei sume de bani in casa, angajata ( care plecase pentru doua zile libere, timp in care am ramas eu cu mama, si avea cheile apartamentului), a venit in absenta mea, si-a adunat lucrurile si m-a anuntat printr-un sms despre " incetarea colaborarii noastr".
Mentionez ca nimeni nu a acuzat-o de disparitia banilor, dar a avut o reactie complet deplasata si isterica in discutiile aparuta, pozand in victima.
Aceasta plecare pe furis ma face sa o banuiesc acum si de sustragerea banilor.
Cand i-am mentionat clauza din contract, mi-a ras in nas, spunand ca face ceva pe contract, acesta fiind semnat..." de mana" (?!).
Cum ma sfatuiti sa procedez in situatia descrisa mai sus?
Cel mai recent răspuns: Rodivas , utilizator 15:27, 2 Octombrie 2014
Taxa de timbru este in functie de valoarea cererii.

La prima instanta va puteti reprezenta singura.
Multumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare - cumparare golanski golanski Sa va aduc la cunostinta un caz : Un frate si o sora decid sa vanda un apartament primit mostenire de la parintii lor. La intocmirea actului de vanzare ... (vezi toată discuția)
Inselatorie pasalegaviorela pasalegaviorela buna ziua . invatati-ma ce sa fac in situatia urmatoare : fiul meu de 23 ani dar de o naivitate peste medie a cazut in plasa unor escroci care la randul lor ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu dupa cedare apartament lucian_sami lucian_sami Am trecut apartamentul pe numele fetei mai mari anul trecut, De atunci sotia a inceput a avea un comportament ciudat, denigrator sovin si chiar indiferent cu ... (vezi toată discuția)