avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imi pot recupera banii daca a fost o intelegere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imi pot recupera banii daca a fost o intelegere verbala?

Am locuit aproape doi ani in chirie si am avut o intelegere verbala cu proprietarii.Chiria lunara de 650 euro cu conditia ca toate investitiile pe care le facem in casa sa fie platite integral de catre ei.cand am plecat am discutat cu ei si nu au mai vrut sa achite restul de 650 de euro.pot castiga daca ii dau in judecata?am majoritatea investitiilor in extrasul de cont si le pot dovedii.mentionez ca am vrut sa iau bunuri din casa de banii respectivi si au spus ca tot este al lor si ca o sa cheme politia daca ma ating de ceva.
Cel mai recent răspuns: aeerdna2014 , utilizator 11:49, 3 Octombrie 2014
Va puteti adresa instantei cu o actiune in pretentii pt a le pretinde proprietarilor sa va dea c/val investitiilor facute in casa lor.
Aveti si dovada ca v-ati platit chiria, intretinerea ?
am platit cash,dar tot de pe card am scos in fiecaare luna in ceaasi data
Uau.. si ce credeti ca dovedeste asta ? Poate ati scos bani sa platiti altceva.
Aveati contract de inchiriere, aveati in contract scris cat trebuie sa dati chirie, va dadea chitanta ?
da am contract si scria exact cat am platit.nu imi dadea chitanta.dar este evident ca nu am locuit intr-o casa 2 ani fara sa achit chiria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata pentru neplata rata card angelamanuela angelamanuela buna ziua ! sotul meu are un card de cumparaturi de multi ani,am reusit de cateva ori sa scoatem ches-ul de 40% dar am tot pus la loc,pe extrasul de cont in ... (vezi toată discuția)
Rudele care nu au platit chirie ca sa stea la mine in casa imi cer acum bani dana_t82 dana_t82 Buna ziua, Acum un an am lasat niste veri sa locuiasca in casa de la tara fara sa plateasca chirie dar sa faca reparatii la casa dupa un an urmau sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Chirie fără contract, proprietarul mă amenință cu evacuarea. ce pot face în situația asta? nedreptatit nedreptatit Bună ziua, Mă confrunt cu următoarea problemă: stau în chirie din 2015,luna iulie, cu contract pe un an de zile(neînregistrat vreodată la finanțe de ... (vezi toată discuția)