avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amplasare chiosc pe domeniu privat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amplasare chiosc pe domeniu privat

Am primit in curtea unei intreprinderi un teren (prin contract de comodat)pe care doresc sa construiesc un chiosc. Am nevoie de ceva acte de la primarie pentru ridicarea chioscului? Am nevoie de aceleasi acte de care sunt nevoie si pentru amplasarea pe domeniul public?
Cel mai recent răspuns: sorinnelupop , utilizator 10:07, 6 Octombrie 2014
Daca societatea si-a dat acordul sa ridic chioscul pe locatia respectiva (in curtea intreprinderii) mai ma nevoie de ceva documente pentru amplasarea chioscului?
Va rog sa ma ajutati cu o informatie legata de problema de mai sus (am nevoie de ceva acte pentru amplasarea chioscului in curtea unei intreprinderi? (inafara de contractul de comodat ce il am cu intreprinderea respectiva))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Radiere chiosc metalic din evidentele primariei VladimirB VladimirB Buna ziua. Tatal meu a avut un SRL, infiintat in anul 1992. Activitatea era de vanzare intr-un chiosc metalic, amplasat in fata blocului in care locuia, unde ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire emisa in anii '60, pentru un chiosc, pierduta AdrianaCameliaS AdrianaCameliaS In anii \'60 a fost amplasat un chiosc al ICSM-ului, cum era atunci, care a fost cumparat dupa \'89 de o persoana juridica de la fostul ICSM. In zilele noastre ... (vezi toată discuția)