avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... speţă de efectuare de expertiză contabilă în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

speţă de efectuare de expertiză contabilă în procedura cercetării penale

În absenţa înscrisului CIM în original, semnat de ambele părţi, angajatorul şi salariatul, - reţinut de angajator în vederea înregistrării lui la ITM, dar neînregistrat la ITM, neînmânat mie, angajat/salariat, - mi se poate aproba de parchet, cererea de efectuare de expertiză contabilă, în vederea stabilirii prejudiciului direct, rezultat din neplata de diferenţe de salariu, - în baza textului CIM nesemnat, dar care cuprinde integral, textul convenţiei pe durată nedeterminată, - considerat început de dovadă, completat cu depoziţiile din proba cu martori şi cu alte înscrisuri emise de angajator din care rezultă suma salariului meu lunar ?

Alte discuții în legătură

Un sfat vă rog, pentru o expertiză judiciară ! viktorV viktorV Bună ziua ! Stimați forumiști, am nevoie de un sfat al ”unui pățit” sau... de mai multe opinii pentru situația în care mă aflu : angajatorul meu, ... (vezi toată discuția)
Cim fals art1580 art1580 Sunt angajatul unei societati de 9 luni fara a incheia un CIM in forma scrisa. In urma cu 6 luni am fost anuntat de angajator ca activitatea firmei se ... (vezi toată discuția)
Nesemnare conventie confidentialitate i0n i0n va salut, am fost actionat in instanta pentru incalcarea unor conventii de confidentialitate, solicitandu-mi-se daune materiale. in dosar au fost ... (vezi toată discuția)