avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Impozit in sistem real PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Impozit in sistem real PFA

Buna ziua.
Am o intrebare. O PFA ce coduri CAEN trebuie sa aiba pentru a intra in sistemul real de impozitare?
Daca are un cod care se integreaza in sistemul norme de venit isi poate largi activitatea cu alte coduri caen?
Cel mai recent răspuns: kres , utilizator 09:05, 3 Octombrie 2014
Da sunt intr-o situatie similara.
Puteti mai pe intelesul meu unde trebuie sa intreb?
Multumesc anticipat.
Chiar daca are un cod care se integreaza in sistemul norme de venit, se face o cerere de optare pentru impozitare in sistem real, vedeti aici un raspuns care este partial si pentru dvs.:
www.avocatnet.ro/content/for...
Am citit dar este vorba de persoane fizice cu activitati independente. Eu intreb de persoane fizice autorizate. Este posibil si a ele? Pentru ce efectueaza activitati comerciale?
pai... "activitati independente" inseamna exact PFA...
Puteti opta pentru impozitarea in sistem real, dar odata optiunea facuta trebuie pastrata 2 ani. Dupa care, n-aveti decat sa va autorizati cate coduri CAEN vreti.. veti contabiliza toate veniturile si cheltuielile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa- obligatoriu norma de venit sau pot opta pentru impozitare la venit real ? Sorin_mn Sorin_mn Buna ziua, pentru o activitate de comert pe PFA, care se regaseste in nomenclatorul normelor de venit 2014, eu trebuie obligatoriu sa optez pentru norma de ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa cfv1000 cfv1000 Buna ziua Am nevoie sa imi fac un PFA si am nevoie de niste informatii. PFA-ul e pentru presatari servicii - programare web. Sunt web developer. Din cate ... (vezi toată discuția)
Trecere de la pfa la ii Roxie Roxie Am un PFA cu un singur cod caen si doresc sa mai adaug coduri caen care sa imi permita sa comercializez atat la targuri/festivaluri cat si online ceea ce ... (vezi toată discuția)