avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere executare
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere executare

Buna seara,
datorita nemultumirii cum firma de recuperari a preluat creditul de nevoi personale si instanta a trecut la executare silita,am facut cerere ref la aceste nemultumiri,pe langa faptul ca mi-am schimbat domiciliu si am aflat de aceasta executare de pe portalul judecatoriei.
Cererea are ca scop solutionarea amiabila prin asumarea unui angajament de plata.
Cererea am trimis-o catre executor,trebuie si catre creditor?
Mentionez ca de cand am trimis cererea am primit de la executor deja somatie de plata si adresa de infiintare oprire.
Ce pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Ioan Lazar , Avocat 22:32, 2 Octombrie 2014
Eventuala cerere pentru incheiere angajament se poate aproba numai cu acordul creditorului,care poate sau nu sa accepte conditiile si termenul asumat de dv
A-ti contactat personal executorul judecatoresc ?
am imputernicit avocatul,dar nu pot sta cu mainile in san;trebuie sa depun contestatie? am ca termen 5 zile de la primire? se iau in calcul si zilele de sambata si duminica?
Buna seara,
la ce termen de 5 zile va referiti?
la termenul de depunere a contestatiei la incheierea facuta de executor dupa cum scrie ,,prezenta incheiere s-a emis la bej x se comunica debitorului si creditorului constituind titlu executoriu atat pt creditor cat si pt exec judec putand fi atacata cu contestatie in termen de 5 zile de la comunicare,,
Sfatul meu este sa faci contestatie la titlu, daca stai sa faci contestatie la fiecare act de executare va fi prea costisitor pentru tine.
Faci la titlu in principal, iar in subsidiar treci toate nemultumirile fata de actele de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita carmen51 carmen51 Buna seara In 2006 am contractat 2 credite de la o banca. Din 2010 am intrat in somaj si nu am mai putut sa-mi achit ratele iar banca mi-a cesionat creditele ... (vezi toată discuția)
Executare silita dintr-o eroare a creditorului joncreanga joncreanga Va salut. Am o problema legata de o executare silita referitor la un credit bancar. Avand intarzieri la plata ratelor, dupa mai multe discutii si solicitari ... (vezi toată discuția)
Executare silita- poprire cont împuternicit marika79 marika79 Bună seara, Vă rog să mă ajutați cu un răspuns dacă este posibil, mulțumesc pentru timp și înțelegere. Un creditor a solicitat ... (vezi toată discuția)