avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum imi pazesc proprietatea?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum imi pazesc proprietatea?

Salutare tuturor.
Incep prin a povesti ca imi doresc sa pun bazele unei ferme de struti, dar cea mai mare problema a mea este paza si securitatea fermei; locuiesc intr-o zona in care furturile sunt la ordinea zilei si ma gandesc si sunt convins ca si eu voi fi calcat de hoti, de aceea ma gandesc sa-mi achizitionez o arma de foc cu care as vrea sa-mi pazesc acesta proprietate.
Intrebarile mele sunt: Pot face uz de arma in cazul in care au intrat pe proprietate?Avem vreo lege care sa-mi vina in sprijin?
Ultima modificare: Duminică, 24 Mai 2009
bamse2008, utilizator
Cel mai recent răspuns: alex d , utilizator 23:07, 15 Octombrie 2009
Va recomand paza umana a unei firme specializate, in cazul in care nu va permiteti va recomand instalarea unui sistem antiefractie dotat cu senzori de exterior sau bariere perimetrale. Deasemenea se mai poate monta si un sistem de supraveghere video cu infra-rosu , sistemul poate fi accesat si de la distanta cu ajutorul unei conexiuni la internet.

pentru mai multe detalii va stau la dispozitie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apărarea - arme neletale - legea 295/2004 - discuții Tetriss Tetriss Buna ziua, Doresc sa aplic pentru un permis de arma neletala, din motive intemeiate. Mentionez ca nu sunt de rea-credinta si doresc sa folosesc arma, conform ... (vezi toată discuția)
Uzul de arma neletala-legea armelor si munitiilor 2011 Utilizator_Arma_NEletala Utilizator_Arma_NEletala Buna ziua, sunt un detinator de arma neletala ( pistol cu bile de cauciuc ) procurat legal. Am citit legea armelor si munitiilor din 2011 si am cateva ... (vezi toată discuția)
Ce raspundere am eu daca hotul care fura de la mine moare curentat pe proprietatea mea? Aurica TRUTA Aurica TRUTA Am o proprietate formata din casa, garaj si gradina, situate intr-o zona unde exista multi oameni fara serviciu. Eu nu locuiesc acolo. Saptamana trecuta mi s-a ... (vezi toată discuția)