avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor - are voie sa studieze Dosarul /instantei ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor - are voie sa studieze Dosarul /instantei ?

- un martor audiat intr-un Dosar penal
vrea acum sa studieze acel Dosar.

- are voie sau ii este interzis acest drept ?
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 23:39, 2 Octombrie 2014
Nu are dreptul sa studieze dosarul.
- ce articol de lege ii interzice acest lucru ?
- si daca acel martor a fost si reclamant la Parchet,
iar in urma sesizarii acestuia a rezultat Dosarul penal pe rolul instantei penale ?
De regula doar părţile şi subiecţii procesuali principali au dreptul de a solicita consultarea dosarului pe parcursul procesului penal.
- si daca acel martor a fost si reclamant la Parchet,
iar in urma sesizarii acestuia a rezultat Dosarul penal pe rolul instantei penale ?

In aceasta situatie ar avea calitatea de suspect/inculpat.
Incercati sa detaliati,poate nu am inteles eu exact.
reclamantul care a devenit martor in dosarul penal
vrea sa vada daca judecatorul ia in calcul toate cele sesizate de el,
pt. ca au fost omise de judecator anumite aspecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă sunt reclamat întrun dosar penal și au fost audiați ... Iconarul Iconarul Dacă sunt reclamat întrun dosar penal și au fost audiați 2 martori. Eu nu am fost chemat la audieri.Întrebare:Am dreptul să solicit ,să văd conținutul ... (vezi toată discuția)
martor dosar penal cerere stadiu dosar Intimatus Intimatus Dacă ai calitatea de MARTOR intr-un dosar penal aflat încă la parchet, ai voie să soliciti și dreptul sa ți să răspundă la o cerere privind stadiu ... (vezi toată discuția)
Pe baza carui articol pot cere informatii legate de caz la parchet ciurli_si_burli ciurli_si_burli In cadrul unei sedinte de judecata, una dintre martore a fost facuta nesincera si procurorul a dispus trimiterea martorului la parchet pentru a fi cercetata ... (vezi toată discuția)