avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă sunt reclamat întrun dosar penal și au fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă sunt reclamat întrun dosar penal și au fost audiați ...

Dacă sunt reclamat întrun dosar penal și au fost audiați 2 martori. Eu nu am fost chemat la audieri.Întrebare:Am dreptul să solicit ,să văd conținutul dosarului ?
Cel mai recent răspuns: Andreea Stancu , Avocat 15:27, 11 Februarie 2024
Dreptul de a consulta dosarul le revine: subiectilor procesuali principali (suspectul si partea vatamata), partilor (inculpatul, partea civila si partea responsabila civilmente), cat si avocatilor subiectilor procesuali principali si ai partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capacitatea de a fi ascultat în calitate de martor blondul72 blondul72 Organul de cercetare penală al poliției judiciare (polițistul) poate fi ascultat în calitate de martor cu privire la îndeplinirea unui act de urmărire ... (vezi toată discuția)
Dosar urmarire penala marian_marian173 marian_marian173 Buna ziua, Revin cu o intrebare deoarece am cateva neclaritati in privinta desfasurarii urmaririi penale.In primul rand doresc sa va intreb daca considerati ... (vezi toată discuția)
Martor - are voie sa studieze dosarul /instantei ? oanaportar oanaportar - un martor audiat intr-un Dosar penal vrea acum sa studieze acel Dosar. - are voie sau ii este interzis acest drept ? (vezi toată discuția)