avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Legislatie slovacia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Legislatie slovacia

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva cu putina cunostinta in legislatia slovaciei (SK) in ce priveste executarile silite? Mai precis ma intereseaza ce prevede legea lor in atacarea in instanta a rauplatnicilor, pe fond comercial!
Cel mai recent răspuns: Pustai Eugenia , utilizator 09:38, 20 Octombrie 2014
am intrat pe linkul dat, dar nu gasesc rubrica in aceasta problema, doar pe teme nationale :(
Da sunt in aceeasi situatie. Pe linkul acela la "Recuperare creante" se refera larecuperare creante numai in Romania ,nu si de la clienti rauplatnici din alte tari ca de ex.Slovacia.

Pustai Eugenia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptiile de la executarea silita in cazul subventiilor pentru agricultura corinna18 corinna18 Buna seara, Pot fi executate silit subventiile agricole?Exista exceptii in acest caz? (vezi toată discuția)
Executare silita- firma neinscrisa la anpc ca si executor credite!!! gabriel555 gabriel555 Buna ziua Astazi mama mea a primit o notificare cum ca este executata silita pt un imprumut neachitat catre Provident! I sa pus oprire pe conturi! Aseara am ... (vezi toată discuția)
Ce lege se aplica, cea veche sau cea noua ? geavela geavela Legea nouă cu aplicare retroactiva ,cf art 7 din Constitutie , de contraventie. se aplică la momentul cererii de încuviințarea executării silite sau ... (vezi toată discuția)