avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rezilierea contractului de inchiriere al cladirii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rezilierea contractului de inchiriere al cladirii firmei si angajatii

Sunt insarcinata in 30 de saptamani si inca nu am intrat in concediu prenatal pentru ca patronul meu refuza sa imi elibereze adeverinta pentru medic.Am facut sesizare la ITM de o luna de zile deja,dar nu am primit nici un raspuns inca.Am fost acolo si mi s-a spus ca inca nu s-a rezolvat sesizarea si ca imi trimit ei raspunsul prin posta. Contractul de inchiriere al cladirii unde lucrez i-a fost reziliat pe motiv de neplata incepand cu 1 octombrie.Deja e alta firma in cladire.Problema mea este mie mi-a spus ca sunt in concediu de odihna pana el reuseste sa-si rezolve actele si sa inchida contabilitatea. El spune ca nu vrea sa inchida firma.Acum de 2 zile nu imi mai raspunde la telefon si nu stiu ce sa fac. Foaie pentru concediu nu am facut pentru ca am vorbit doar la telefon.Mi-e frica sa nu ma dea afara,dar unde sa ma prezint la servici ?Sediul firmei e la el acasa.Va rog din suflet am nevoie de un raspuns cat mai repede.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 13:20, 3 Octombrie 2014
Instiintati-l prin posta ca sunteti insarcinata, si solicitati eliberarea unei adeverinte.
Daca ITM-ul nu raspunde in 30 de zile, sesizati Inspectia Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravidă în săptămâna a 10-a, probleme mari la locul de muncă... mă puteți ajuta? Anyfel Anyfel Sunt insarcinata...lucrez in actualul loc de munca de 1 luna jumate...in prima saptamana dupa ce m-am.angajat am.aflat ca sunt insarcinata. Nu am stiut inainte ... (vezi toată discuția)
Ce aș putea face în cazul în care am nevoie de concediu medical dar patronul refuză să-mi acorde o adeverință? Semiluna96 Semiluna96 Bună seara! Ce aș putea face în cazul în care am nevoie de concediu medical, iar patronul refuză să-mi acorde o adeverință? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Buna seara.se da urmatoarea situatie. am intrat in prenatal in ... .ale .ale Buna seara.Se da urmatoarea situatie. Am intrat in prenatal si postnatal insa angajatorul nu mi la platit.eu am continuat sa duc concediile medicale fiindca ... (vezi toată discuția)