Sunt insarcinata in 30 de saptamani si inca nu am intrat in concediu prenatal pentru ca patronul meu refuza sa imi elibereze adeverinta pentru medic.Am facut sesizare la ITM de o luna de zile deja,dar nu am primit nici un raspuns inca.Am fost acolo si mi s-a spus ca inca nu s-a rezolvat sesizarea si ca imi trimit ei raspunsul prin posta. Contractul de inchiriere al cladirii unde lucrez i-a fost reziliat pe motiv de neplata incepand cu 1 octombrie.Deja e alta firma in cladire.Problema mea este mie mi-a spus ca sunt in concediu de odihna pana el reuseste sa-si rezolve actele si sa inchida contabilitatea. El spune ca nu vrea sa inchida firma.Acum de 2 zile nu imi mai raspunde la telefon si nu stiu ce sa fac. Foaie pentru concediu nu am facut pentru ca am vorbit doar la telefon.Mi-e frica sa nu ma dea afara,dar unde sa ma prezint la servici ?Sediul firmei e la el acasa.Va rog din suflet am nevoie de un raspuns cat mai repede.
Instiintati-l prin posta ca sunteti insarcinata, si solicitati eliberarea unei adeverinte.
Daca ITM-ul nu raspunde in 30 de zile, sesizati Inspectia Muncii.