avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina vanduta fara contract de vanzare cumparare, cum ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina vanduta fara contract de vanzare cumparare, cum scot din evidenta de la primarie

Acum doua luni am cumparat prin intermediar un autoturism despre care am aflat mai tarziu ca nu are taxa de poluare platita. Masina l-am inregistrat la primaria de domiciliu si i-am platit impozitul pe anul 2014. S-au ivit si alte probleme tehnice si am vandut autoturismul fara contract de vanzare cumparare. Mentionez ca nu am transcris masina pe numele meu actele sunt pe numele vechiului proprietar. Acum as vrea sa scot masina din evidenta de la primarie dar nu am act de vanzare cumparare. Exista vreo alternativa?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 13:18, 3 Octombrie 2014
nu. trebuie depus actul de instrainare al autovehiculului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare 100% postnatal pentru neplata impozit masina !!!! soarem87 soarem87 buna ziua, as dori si eu cateva pareri ale persoanelor care cunosc legea... situatia mea sta in felul urmator : in anul 2008 am cumparat o masina cu motor ... (vezi toată discuția)
Scoatere de la impozite si taxe a unui autoturism vechi... ela-ela ela-ela Buna ziua Fratele meu a vandut un autoturism in urma cu cativa ani unui coleg si a incheiat un contract de vanzare-cumparare (autentificat la ambasada). Acel ... (vezi toată discuția)
Transfer fiscal masina la noul proprietar fara contract vanzare webs webs Buna ziua, am cumparat acum cativa ani o Skoda din DB , Titu nr DB 26 LOL iar dupa 2 ani am pus-o la vanzare fostul proprietar a văzut-o (se ocupa cu asa ... (vezi toată discuția)