avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pe portalul instantelor apar toate dosarele de divort?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pe portalul instantelor apar toate dosarele de divort?

buna ziua,
ma intereseaza sa stiu daca pe portalul instantelor de judecata apare orice dosar de divort. am cautat dupa nume si nu am gasit persoana respectiva ca ar fi implicata in proces desi am inteles ca s-a definitivat divortul.

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 3 Octombrie 2014
predagabi, utilizator
Depinde de instanta, grefier, erori materiale...
Buna seara.
Aveti doua variante:
1. Faceti click in dreapta sus si scrieti numele partii, apoi la "sortare" actionati cu sageata in jos si click pe "relevanta". Va va da toate dosarele in care apare acest nume, urmeaza dumneavoastra sa cautati care este cel care va intereseaza.
2. Daca stiti instanta de judecata, mergeti la judetul respectiv, si tot asa (nume, sortat dupa relevanta, etc).
Succes!
am cautat conform criteriilor insa dosarul nu apare desi sigur exista pe rol si este incheiat.
Eu am avut dosare care nu au aparut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie pierduta- cum aflu nr. de dosar ? alyflorin10 alyflorin10 Buna ziua am primit o citatie cu nr dosarului si am pierduto cum pot afla nr dosarului la judecatoria sectorului 2 ? (vezi toată discuția)
Unde gasesc termenele de judecata in cazul unui proces penal? broasca maria broasca maria vreau sa stiu pe ce sait pot gasi detalii despre procesul pe care il am pe rol,urmatoarea infatisare ma intereseaza,pt ca nu sunt in localitate. (vezi toată discuția)
Greu la deal ,, cand esti prea mic" doina57 doina57 Buna seara .Va rog frumos spuneti-mi unde trebuie sa intru pe net.sa vad o hotarare a Curtii de apel Ploiesti ? Mi-a spus d-na Presedinte,dar eu ,n-am inteles ... (vezi toată discuția)