avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat pe nedrept de lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat pe nedrept de lovire

O tipa dupa ce ne-am certat a chemat politia si a mintit ca am i-am dat niste palme si am lovit-o in cap , ca sa se razbune pe mine.
A facut plangere si se pare ca vrea sa ajungem in instanta.

Ma intreb daca ar trebui sa fiu ingrijorat , avand in vedere ca nu are certificat medico-legal - din cauza ca nu a suferit nici o trauma , bineinteles , dar are in schimb o prietena care a fost de fata , si care ii confirma minciunile. Si sincer nici nu stiu ce a delcarat la politie , e posibil sa fi inflorit si mai tare povestea (a mers singura , fara prietena ei).

Inca nu am fost chemat la politie sa dau o declaratie. Ce ma sfatuiti sa fac?
Mi s-ar parea revoltator sa ajung in instanta si trebuiasca sa-i platesc daune morale.
Ultima modificare: Vineri, 3 Octombrie 2014
SntK, utilizator
Cand sunteti chemat la audiere declarati adevarul,era bine sa aveti si dvs un martor care sa va confirme varianta, oricum din descrierea dvs, nu cred ca dosarul sa ajunga in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda mariusivan mariusivan Salutare, Am nevoie de sfaturile voastre. Problema mea incepe cu jignirea unei persoane in mod indirect. E vorba de niste discutii pe messenger. Persoana ... (vezi toată discuția)
Loviri - conflict in cuplu FerrariF1V8 FerrariF1V8 Buna,Amo intrebare.Ieri mam certat cu prietena foarte tare,eu ieseam din camera ea ma lovit din spate peste fata eu din reflex iam dat o palma,ea a continua sa ... (vezi toată discuția)
Lovita de fosta sotie a prietenulu meu. ce pot face? Maycon Maycon Buna. Am si eu niste nelamuriri. Prietenul meu este divortat in fapt din Aprilie 2009 si are un copilas in varsta de 2 ani care a ramas in custodia mamei. In ... (vezi toată discuția)