avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Loviri - conflict in cuplu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Loviri - conflict in cuplu

Buna,Amo intrebare.Ieri mam certat cu prietena foarte tare,eu ieseam din camera ea ma lovit din spate peste fata eu din reflex iam dat o palma,ea a continua sa traga eu am impinso si am iesit.Ea a depus plingere la politie pentru o mica vinatae sub ochi(nus sigur ca este).Ce poate sa fie.Niciodata nu am avut asha ceva si nici cu politia.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 19:29, 25 Iunie 2009
In lipsa unui act medico legal se pare ca nu avem o infractiune.
Nu stim continutul plingeri?! Poate a reclamat altceva?!
Cred ca va puteti inpaca:) si asta cu siguranta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cearta cu prietena-politie FerrariF1V8 FerrariF1V8 Buna,Am o intrebare.Ieri mam certat cu prietena foarte tare,eu ieseam din camera ea ma lovit din spate peste fata eu din reflex iam dat o palma,ea a continua ... (vezi toată discuția)
Relatii copii-parinti beatrice7978 beatrice7978 am divortat acum 3 ani iar fiica mea a decis sa ramana cu mine, acum are 18 ani si 2 luni si ...m-a lovit! motivul: haosul din viata ei,camera ei , absentele ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente Andrei101 Andrei101 Buna ziua. Vreau sa spun ca in urma cu 4 zile am fost victima unei infractiuni de lovire si vreau sa va descriu toata scena pt. a intelege si ami explica ce ... (vezi toată discuția)