avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cearta cu prietena-politie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cearta cu prietena-politie

Buna,Am o intrebare.Ieri mam certat cu prietena foarte tare,eu ieseam din camera ea ma lovit din spate peste fata eu din reflex iam dat o palma,ea a continua sa traga eu am impinso si am iesit.Ea a depus plingere la politie pentru o mica vinatae sub ochi(nus sigur ca este).Ce poate sa fie.Niciodata nu am avut asha ceva si nici cu politia nu am avut probleme.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: spiridon vasilica , utilizator 22:16, 25 Iunie 2009
daca nu aveti martori , va va fi greu sa dovediti ca ati fost provocat. Insa , poate reusiti sa va impacati sau isi va retrage plangerea. Altfel...s-ar putea ca acea vanataie sa va coste o amendaB-)
Sunt doua variante: ori incercati sa va impacati cu prietena... faceti'i un cadou, scoateti'o la o masa... sau , daca si'a mai scos si un certificat medico legal...e cam de rau...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loviri - conflict in cuplu FerrariF1V8 FerrariF1V8 Buna,Amo intrebare.Ieri mam certat cu prietena foarte tare,eu ieseam din camera ea ma lovit din spate peste fata eu din reflex iam dat o palma,ea a continua sa ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog teasta teasta Buna seara . Voi fii scurt si la obiect . Acum 1 luna de zile am avut o cearta cu fosta mea prietena , cearta care a dus la o bataie din partea mea . Regret sa ... (vezi toată discuția)
Articolul 180 - lovirea sau alte violenþe cib3rthug cib3rthug Salut , Am fost chemat la politie pentru o declaratie ca raspuns a depunerii unei plangeri impotriva mea.In seara precedenta l-am lovit pe un baiat cu palma ... (vezi toată discuția)