avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... relatii copii-parinti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

relatii copii-parinti

am divortat acum 3 ani iar fiica mea a decis sa ramana cu mine, acum are 18 ani si 2 luni si ...m-a lovit! motivul: haosul din viata ei,camera ei , absentele de la scola si plecarile zilnice in miez de noapte! ne-am certat si atunci a inceput sa-mi rupa din lucruri(erau la ea in camera)si sa le arunce pe geam, apoi mi-a spus ca sunt o muista.Atunci i-am dat o palma si a luat foc, a venit si m-a lovit mi-a smuls bluza si a inceput sa urle. Mama mea era de fata si se uita, nu a spus nimic in apararea mea. A doua zi, am fost anuntata ca si-a scos certificat medico-legal si mi-a facut plingere la politie pentru ca am batut-o!!!! Mama mea ii permite orice, i-a promis casa in care stam(de atunci ,fiica mea este mai agresiva) desi singura care aduce venituri in casa sunt eu, eu platesc toate facturile, mama habar nu are ce/cat/unde trebuie platit, nu i-am cerut niciodata un ban si cum nu am nimic pe numele meu(nici succesiunea dupa tata) ma pot trezi in strada! ce vreau eu sa stiu: daca are CML, plingere la politie si -eventual-pe mama de partea ei, ce pot eu pati?! sau cum sa ma apar, pentru ca eu nu mi-am luat cerificat desi eram plina de zgarieturi si vanatai?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 14:30, 6 Ianuarie 2010
Daca nu au trecut 60 de zile de la incident puteti merge si dvs. sa depuneti plangere impotriva sa.Mergeti si dvs. la INML si scoateti certificat medico-legal.
Sunt sigura ca mama dvs. va spune adevarul in fata organului de urmarire penala si a procurorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cearta cu prietena-politie FerrariF1V8 FerrariF1V8 Buna,Am o intrebare.Ieri mam certat cu prietena foarte tare,eu ieseam din camera ea ma lovit din spate peste fata eu din reflex iam dat o palma,ea a continua ... (vezi toată discuția)
Loviri - conflict in cuplu FerrariF1V8 FerrariF1V8 Buna,Amo intrebare.Ieri mam certat cu prietena foarte tare,eu ieseam din camera ea ma lovit din spate peste fata eu din reflex iam dat o palma,ea a continua sa ... (vezi toată discuția)
Abuz agent de pază RendezJohn RendezJohn Vreau sa stiu ce as putea face in situatia data am fost lovit peste fata cu pumnul/palma de un agent de pază într-un restaurant unde eram eu si prietenul meu ... (vezi toată discuția)