avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Produse cumparate pe firma - vizita SUA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Produse cumparate pe firma - vizita SUA

Buna ziua,

In urma unei delegatii in SUA am cumparat diferite produse, electronice accesorii in scopul folosirii lor in firma.

Care ar fi legislatia in Romania daca as dori sa le inregistrez ca si cheltuieli pe firma ?

Trebuie platita vama , TVA ?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 10:01, 29 Octombrie 2014
Trebuie sa cautati valoarea neimpozabila in vama pt fiecare. Daca depaseste, se face vama.(tva si taxe vamale)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura sua in contabilitate Grievous Grievous Buna ziua Ma aflu in urmatoarea situatie : Intreprindere familiala (neplatitor de TVA) doresc sa achizitionez anumite parti componente pentru ... (vezi toată discuția)
Tva-ul la americani leevyou leevyou Buna ziua, imi puteti spune cat este tva-ul in US? Intentionez sa cumpar ceva online (persoana fizica), de pe un site din US. Ce trebuie sa platesc (in ... (vezi toată discuția)