avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - punct de lucru mobil
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - punct de lucru mobil

Va rog sa ma ajutati sa clarific o situatie, vreau sa ajut o prietena dar nu stiu ce sa o sfatui ca sa fie corect. :sorry:
1. Daca un PFA cod caen 9602 a declarat sediu social (pe adresa de domiciliu) si punct de lucru mobil, cum va fi fiscalizata casa de marcat ?PFA va incheia un contract de comodat cu alt PFA la punctul acesteia de lucru fiind si proprietara spatiului.
2. Daca incheie contract de comodat - care este cu titlu gratuit - cu celalalt PFA poate trece pe cheltuieli deductibile la pfa-ul ei jumatate din chelt. de intretinere lumina, apa si alte cheltuieli cu spatiul), si cum sa procedeze
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Desfasurare activitate pe cod caen 9602 bazil000 bazil000 Acum 1 an 6 luni am inchiriat un spatiu cu contract de comodat. Doamna nu mi-a dat chitante pe chirie, lumina, apa... 1.eu daca o reclam avand dovezi iau ... (vezi toată discuția)
Pentru infiintare pfa Pralealor Pralealor Buna. Ma numesc Loredana P. As vrea sa stiu daca sunt angajată pot sa imi fac Pfa? La Pfa pot sa am 2 puncte de lucru? (vezi toată discuția)
Pfa-cheltuieli cu curentul, telefonul, salubritatea MARIA_O MARIA_O In cazul PFA-urilor deschise pentru masura 141 cu sediu la domiciliu se poate considera o parte a cheltuielilor cu curentul,salubrizarea, telefonul, etc (care ... (vezi toată discuția)