avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Alocatie copil-poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Alocatie copil-poprire

Buna seara,
conform art 409 c pc art7 stiu ca nu se pune poprire pe pensia alimentara si pensia de stat pentru copil,dar executorul deja mi-a blocat acest cont,catre cine trebuie sa fac adresa de deblocare cont? catre banca sau executor?
multumesc!
Ce art trebuie invocat in cererea de deblocare? art 728 (7).409(7) sau legea 61/93 art 8?
Cel mai recent răspuns: lazu1981 , utilizator 22:25, 3 Octombrie 2014
Mergeti la o sucursala a bancii unde aveti contul si faceti o solicitare catre departamentul juridic popriri sa vi se elibereze la ghiseu sumele care nu pot face obiectul popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am un cont la o banca pe care primesc alocația copilului. ... Yoyo1990 Yoyo1990 Bună ziua. Am un cont la o banca pe care primesc alocația copilului. Și mi sa făcut o proprire de către un executor și am contul blocat. Am pe minus 1000 ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont AdelinaAde AdelinaAde Buna seara , am o intrebare , am primit o instiintare pt poprire pe conturi a unui debit , intrebarea ar fii urmatoarea : daca pe contul respectiv imi intra ... (vezi toată discuția)
Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)