avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabilitate dovada spatiu locuinta pentru CI
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabilitate dovada spatiu locuinta pentru CI

Buna ziua .
Locuiesc in casa parintilor mei , impreuna cu logodnicul meu , de aproximativ 4 ani . Parintii mei s-au mutat intr-un alt oras , si refuza sa ma insoteasca la politie aici , in Bucuresti , ca sa imi fac cartea de identitate , cea veche expirand deja de 3 luni . Nu vor nici sa mearga la notar , pentru ca , datorita ...varstei sa zicem , au o teribila teama de orice contact cu autoritatile . Daca inchei cu ei un contract de comodat , pe numele meu si al logodnicului meu , ( contract sub semnatura privata , nu autentificat la notar ) , la care atasam copie dupa actul de vanzare cumparare al casei , procesul verbal de predare-primire al locuintei si buletinele parintilor , credeti ca este suficient ? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:35, 4 Octombrie 2014
Actul de proprietate al imobilului trebuie dus in original si copie, in rest e ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! mi-am facut buletinul in anul 2013, cand am implinit ... Alexandra Frîncu Alexandra Frîncu Buna ziua! Mi-am facut buletinul in anul 2013, cand am implinit varsta de 14 ani, el avand valabilitate pana anul acesta, la final de septembrie. Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - sediu social epic epic Buna ziua, Intentionez sa infiintez un SRL in Bucuresti cu sediul social in apartamentul tatalui meu. Imi puteti spune va rog cum pot stabili sediul social ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl cu asociat unic fara angajati laura.sabou laura.sabou 1. Specimenul de semnatura trebuie facut la notar sau ajunge sa semnezi in fata la persoana de la ONRC? 2. Contractul de comodat poate fi unul facut de tine ... (vezi toată discuția)