avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia CCC pana la varsta de 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia CCC pana la varsta de 2 ani

Buna ziua am si eu o intrebare am fost angajata timp de 2 ani la un magazin cu 4 ore apoi magazinul sa inchis si eu m-am angajat la o firma industriala sunt angajata cu 8 ore dar am doar 3 luni si sunt insarcinata in 2 luni pot sa primesc indemnizatia aia de 2 ani ...... tin sa spun ca locurile de munca sau suprapus o saptamana.... pot primi prin continuitate ?
Va multumesc si va doresc o zi placuta !!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:13, 4 Octombrie 2014
1. Pentru a beneficia de concediu crestere copil (CCC) si indemnizatia aferenta trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasetrii) sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (eleva sau studenta la zi, somaj indemnizat, concedii medicale, concediu de maternitate etc.).

2. Veniturile din salarii pot fi obtinute de la mai multi angajatori, in cele 12 luni eligibile.

3. Din cele spuse de dvs. reiese ca nu aveti intrerupere intre cele doua locuri de munca asa ca veti putea beneficia de CCC si indemnizatia aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului amales amales buna ziua ,va rog sa imi ziceti daca pot obtie prenatal in romania daca am muncit in germania 2 ani dar in aprilie am venit in romania in aprilie si atunci ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate IoanaFD IoanaFD Buna ziua, as avea o intrebare legata de concediu de maternitate. Daca in anul dinaintea nasterii copilului, ma aflam in concediu fara plata, este posibil ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil- eleva majora denisse_nico denisse_nico Buna ziua Am 27 ani si sunt eleva a unei scoli postliceale sanitare(cursuri de zi cu frecventa, fara intrerupere) din sept 2014. Sunt insarcinata in 1luna si ... (vezi toată discuția)