avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Animal de companie in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Animal de companie in bloc

Detin un animal de companie, mai precis un caine, m-am mutat de curand intru-un apartament, et 1 , dar nu pot obisnui cainele cu lesa. Am probleme cu vecini!
Ce obligatii am eu si pana la urma ce imi pot face ei?
Cel mai recent răspuns: Modica , utilizator 22:39, 6 Octombrie 2014
Vecinii ma ameninta cu primaria...ca nu am acordul lor sa-l tin in apartament!


deci nu ii deranjeaza ca nu-l tineti in lesa, ci ca il tineti in ap. Atunci nu aveti de ce va teme.. decat daca stati in Brasov :)
Cainele trebuie sa stea la curte, in curte si omul in casa, in apartament. Este un chin pentru cainele tinut in apartament iar cand este lasat singur devine un chin si pentru vecini indiferent de marimea cainelui.
Prin centru Bucurestiului ca si altor orase mari din tara vedem adesea masini de teren, de mii de cai putere, parca iesite la arat bulevardele doar cu boss-ul pe post de tractorist. Aceasta este imaginea ce-mi vine in minte cand aud de un caine de talie mare in apartament.
Mai acepatam un catelus de casa in apartament dar sa tii ditamai ursul intre oameni nu mai este normal.
Este bine sa-l obisnuiti cu lesa, daca vecinii vor sa va faca rau... modalitati se gasesc. E mai bine sa convietuim si sa ne respectam reciproc.
Ultima modificare: Luni, 6 Octombrie 2014
Modica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de nr. lege, articol despre lesa, botnita etc. la cainii nepericulosi Denes_Andris Denes_Andris Buna, Am nevoie de legea si articolele sale care se refera la tinerea cainilor ne-periculosi in zone publice. Ma refer mai ales la obligatia de a folosi ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pentru a tine un caine in apartament? scor.pio scor.pio Va salut! Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. In urma unei mici discutii avuta cu unul dintre vecini (locuiesc intr-n bloc de 8 etaje), va rog ... (vezi toată discuția)
Caine la bloc, obligatia de a curata mizeria pe care o lasa in gradina blocului Margareta72 Margareta72 Am un catel, metis, foarte pasnic si prietenos. Locuiesc la bloc si platesc la intreinere 3 lei pt el. Cand ies afara sa isi faca nevoile, ies fara lesa, ... (vezi toată discuția)