avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de invaliditate gradul 3
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de invaliditate gradul 3

Buna seara! Daca sunt pensionar MAI cu pensie de invaliditate gradul 3, am dreptul la salarii compensatorii si ajutoare medicale? Mi s-a spus ca nu voi primi nimic, intrucat in anul 2014 nu se dau ajutoare sau salarii compensatorii. Daca ma adresez instantei am vreo sansa?

Alte discuții în legătură

A primit cineva salarii compensatorii la pensionare anul acesta? ancarusu ancarusu Buna ziua, Ma adresez si eu d-tra cu o intrebare legata de salariile compensatorii. Ma intereseaza daca mai este cineva pensionat medical anul acesta din M.A. ... (vezi toată discuția)
Politisti - salarii compensatorii si ajutoare la iesirea la pensie ionita962 ionita962 in noua lege a bugetului de stat pe 2012 nu se mentioneaza situatia (platile comensatorii si ajutoarele la iesirea la pensie) pentru militarii si politistii ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii StanciuM StanciuM Daca sunt pensionat medical M.Ap.N.din decembrie 2010 mai am vre-o sansa la salarii compensatorii.Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)