avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SCRIS IN TALON ,,INSTRAINAT CATRE...DATA...:: PE ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SCRIS IN TALON ,,INSTRAINAT CATRE...DATA...:: PE NUMELE MEU,SE MAI POATE FACE CONTRACT DE COMODAT??

Am cumparat in curand o masina cu taxa recuperata dar din greseala au scris in talon ca la vanzare instrainat catre....,mai pot face contract de comodat dupa asta fara sa ma duc la notar sau avocat? multumesc de raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 10:42, 5 Octombrie 2014
Se poate face contract de comodat sub semnatura privata.
De exemplu, masina pe Numele Meu este data, prin contract de comodat, in folosinta lui Numele Meu PFA ( v-am dat cazul meu). Initial am facut contract de comodat pe 10 ani la notar, dar apoi am aflat ca pot face acest lucru sub semnatura privata, adica eu cu mine, fara sa mai platesc diverse sume la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)
Cumparat masina cu taxa recuperata adina_geo adina_geo Asemanator unui alt membru ,am cumparat si eu de curand o masina la care am fost asigurat verbal ca taxa de inmatriculare nu a fost recuperata(deci am ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina fara contract de vanzare-cumparare Attila93 Attila93 Buna ziua. Problema mea este urmatoarea, am cumparat o masina de la cineva dar n-am putut sa fac cu persoana respectiva un contract de vanzare-cumparare pt. ca ... (vezi toată discuția)