avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Angajare administrator ANL
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Angajare administrator ANL

As dori sa-mi spuneti cine are obligatia sa faca actele de angajarea a administratorului si a persoanei care face curatenie intr-un bloc ANL.

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:08, 5 Octombrie 2014
Proprietarul, daca sunteti chiriasi.
Asociatia de proprietari, daca sunteti proprietari organizati in asociatie de proprietari.
Suntem chirias intr-un bloc ANL de care raspunde primaria din oras . Administratorul si femeia de serviciu nu au acte legale( nu au contracte de munca) si asta de cel putin 3 ani de cand locuim noi in bloc. Cine plateste amenda daca se va face un control in acest sens, noi ca locatari? Nu suntem constituit in asociatie de proprietari pentru ca nu suntem proprietarii apartamentelor, cred ca nici nu putem sa facem demersuri in acest sens.
Atunci cine i-a delegat pe cei doi sa se ocupe de administratie si de ingrijire ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocuri anl omul70 omul70 Blocurile ANL pot fi administrate de o asociatie de proprietari? Se stie ca proprietarul blocurilor ANL este chiar Agentia Nationala a Locuintei iar legea ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari - curatenia in bloc Ciubotariu_Marcel Ciubotariu_Marcel M-am mutat de curand la un bloc de locuinte ANL in Salaj. Cum e si normal, s-a discutat despre modul de intretinere a curateniei pe casa scarii. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Bloc anl: primaria ne obliga sa ne constituim in asociatie de locatari insider insider Obligativitatea este inscrisa in contractul de inchiriere (semnat in iulie 2010). Deoarece blocul cu 9 apartamente a fost definitivat in 2007 iar abia in iulie ... (vezi toată discuția)