avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... S-a prescris fapta sau nu?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

S-a prescris fapta sau nu?

Buna ziua..as vrea si eu sa stiu , daca un furt sa comis in 2004 fapta comisa dupa vechiul cod penal si cu autor necunoscut , in prezent acea fapta sa prescris? Se va judeca dupa vechiul cod penal sau dupa noul cod penal ? Deoarece autorul doreste sa faca auto-denunt si as dorii sa stii daca se va da inceperea urmarii penale sau n.u.p ?
Astept un raspuns .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 22:12, 5 Octombrie 2014
Din ce Spuneti Dvs, a intervenit prescriptia răspunderii penale, si ar trebui sa se deao ordonanta de lasare.
Am inteles. Multumesc frumos pentru raspuns .
av_silvia_margineanu a scris:

Din ce Spuneti Dvs, a intervenit prescriptia răspunderii penale, si ar trebui sa se dea o ordonanta de clasare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare, grup infractional si evaziune fiscala ContSters101393 ContSters101393 Buna ziua, As dori cateva informatii referitoare la noul cod penal in ce priveste urmatoarele fapte penale : delapidare , grup infractional si evaziune ... (vezi toată discuția)
Schimbarea incadrarii juridice a infractiunii de uz de fals in inscrisuri oficiale adrianpopescu77 adrianpopescu77 Stimate doamne si domni avocati, Supun expertizei dvs profesionale urmatoarea speta: In anul 2006 o persoana preda fotografii si o suma de bani unei alte ... (vezi toată discuția)
Prescriere adriana1993 adriana1993 Dupa cat timp se prescrie furtul de combustibil si cel de linii? Comis dupa vechiul cod penal cu autor necunoscut . (vezi toată discuția)