avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parasirea locului accidentului in Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parasirea locului accidentului in Germania

Buna ziua! M-ar interesa care este pedeapsa pentru parasirea locului accidentului fara victime pe teritoriul Germaniei, mai exact cat as putea ramane fara permis. Precizez ca ma aflu in aceasta situatie de 2 luni si nu primesc niciun raspuns cu toate ca am recunoscut fapta. De la politie spun ca ei nu se ocupa de caz ci cei de la staatsanwaltschaft, iar cei din urma spun ca nu sunt gata procedurile. Sunt foarte confuz si nu stiu cui sa ma adresez.
Multumesc si astept raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: Maricel Balasica , utilizator 15:47, 29 Ianuarie 2020
Ai găsit răspuns ?
Biu"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis cat b Stan gabi Stan gabi Pe data de 01.01.2016 mia fost retinut permisul pentru accident rutier soldat cu victima in curs de cercetare avand aloolemia de 0.89mg/l in aerul ... (vezi toată discuția)
Suspendare carnet conducere leonorapusca leonorapusca Am avut un mic accident pe teritoriu German si anume:Vorbind la telef din neatentie am intrat in cel din fata mea care a frinat brusc,mi se poate suspenda ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! am cetatenie apatrid cine ma poate ajuta va rog illemaria illemaria buna ziua, sa incep cu povestea si la final intrebarea, in anul 1992 am incercat sa trec granita fraudulos, am fost prins si condamnat la o pedeapsa de 8 luni ... (vezi toată discuția)