Pe data de 01.01.2016 mia fost retinut permisul pentru accident rutier soldat cu victima in curs de cercetare avand aloolemia de 0.89mg/l in aerul respirat,icadrat la articolul 338+51.Nu am primit nici un raspuns pana acum din partea anchetatorului si nu stiu nimic despre dosar.Nu inteleg de ce nu am primit nici un fel de raspuns in decurs de doi ani si opt luni.Unde sa merg sa aflu ce se intampla in situatia in care anchetatorul la care este este dosarul nu este niciodata de gasit?pot urgenta in vreun fel solutionarea acestui dosar?
Parte implicata in accident rutier cu consum de bauturi alcolice,problema este ca de cate ori am fost sa ma interesez de caz anchetatorul nu a fost de gasit am cerut si audienta si tot nu lam gasit acoolo
Am achitat contravaloarea probelor dupa doua luni.Sa intamplat in felul urmator:eu am lovit cu masina un matizz care trecea pe rosu in intersectieDar ca si pedeapsa imi puteti spune la ce sa ma astept?Va rog mult sa imi raspundeti ca sa stiu la ce sa ma astept
Riscul maxim ?
busubogdan
Buna ziua ,
Am avut un eveniment rutier , care sa soldat cu accident , fara victime ,
eu fiind prins baut la volan , alcolemie in sange 1,25 .
In ... (vezi toată discuția)