avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare carnet conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare carnet conducere

Am avut un mic accident pe teritoriu German si anume:Vorbind la telef din neatentie am intrat in cel din fata mea care a frinat brusc,mi se poate suspenda carnetul si pe ce perioada ?mentionez ca nu a fost nici o victima doar avarie .
Carnetul l-am obtinut in Romania,am domiciliul temporar in Germania.
Ce pot spune, ca mie mi-sa ridicat permisul si mi-a spus sa astept acasa solutia Deci accidentul a fost f. usor am asigurari pe teritoriul German ce mi-se poate intimpla? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2016
leonorapusca, utilizator
Cel mai recent răspuns: leonorapusca , utilizator 07:20, 19 Ianuarie 2016
Putin probbail sa gasiti printre noi pe cineva care sa stie legea din Germania. Util v-ar fi sa intrebati acolo.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier usor cu victime pidu79 pidu79 buna ziua.lucrez la o firma de curierat si in data de 5 august in timp ce ma deplasam spre Deva dinspre Lugoj in apropierea loc. Traian Vuia m-am angajat ... (vezi toată discuția)
Accident emy_shadow emy_shadow Salut, acuma circa 3 saptamani am fost implicat intr-un accident care am iesit vinovat, am fost la politie am dat declaratii, aisgurarea([b]care este de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am avut un accident usor in data de 21.11.2020 la ... Cornel Cornel Cornel Cornel Buna seara, Am avut un accident usor in data de 21.11.2020 la ora 18 am recunoscut că sunt vinovat ptr ca nu am respectat distanța ,cel din fata a franat si ... (vezi toată discuția)