avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Gradinita
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Gradinita

buna seara daca miam dus fetita la gradi si am platit pana i data de 20 luna aceasta si mai mult a stst acasa ca la fiecare sapt sa racit daca ma duc sa o scot de la gradi mi se da bani inapoi?am primit chitanta pe bani
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 07:35, 6 Octombrie 2014
Cred ca trebuie sa va uitati ce scrie in contract. Unele conduceri de gradinite poate au specificat ca daca din motive neasteptate intervine ceva (accident, boala, moarte) la copil, atunci banii de pe perioada in care copilul nu a fost la gradinita, se vor restitui.

Vedeti ce scrie in contract.....
va multumesc dar eu nu am semnat nici un contract cand miam inscris fetita la gradinita
Cum asa? Nici un contract nu s-a semnat? Dvs dati fetita oricarei persoane doar pe baza de incredere?
Gradinitele trebuie verificate daca sunt acreditate de inspetoratul scolar, daca au personal calificat.
Personalul calificat (educatoarea) nu v-ar primi fetita la gradinita fara semnarea unui contract. In contract se specifica datele parintilor, ale fetitei, insotit de copii xerox C.I ale parintilor, a certificatului de nastere a fetitei, precum si specificatii cu privire la programul pe care il are copilul, adica daca fetita are program de la 8-12 sau de la 8-16, si ar mai fi multe de zis. Trebuie sa existe o cerere sau contract incheiat intre parinte si conducerea gradinitei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea din invatamant liviu333 liviu333 Va salut cu tot respectul avocat.net Revin iar la dvs. pentru a-mi clarifica situația în care se afla fetita mea, cu o întrebare aparent banala pentru ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor de catre bunica paterna pe programul tatalui nicol26 nicol26 Buna seara Ma numesc Nicoleta si am o mare problema cu fosta soacra. Sunt divortata din primavara anului 2008, data de la care sunt sicanata permanent. Si ... (vezi toată discuția)
Program copil minor. fosta și cu mine avem o fetita de 5 ani. ... Myth2016 Myth2016 Program copil minor. Fosta și cu mine avem o fetita de 5 ani. Acum 2 ani și jumătate, mama fetiței pleacă de acasă fără fetiță. Ca urmare a unei ... (vezi toată discuția)