buna seara daca miam dus fetita la gradi si am platit pana i data de 20 luna aceasta si mai mult a stst acasa ca la fiecare sapt sa racit daca ma duc sa o scot de la gradi mi se da bani inapoi?am primit chitanta pe bani
Cred ca trebuie sa va uitati ce scrie in contract. Unele conduceri de gradinite poate au specificat ca daca din motive neasteptate intervine ceva (accident, boala, moarte) la copil, atunci banii de pe perioada in care copilul nu a fost la gradinita, se vor restitui.
Cum asa? Nici un contract nu s-a semnat? Dvs dati fetita oricarei persoane doar pe baza de incredere?
Gradinitele trebuie verificate daca sunt acreditate de inspetoratul scolar, daca au personal calificat.
Personalul calificat (educatoarea) nu v-ar primi fetita la gradinita fara semnarea unui contract. In contract se specifica datele parintilor, ale fetitei, insotit de copii xerox C.I ale parintilor, a certificatului de nastere a fetitei, precum si specificatii cu privire la programul pe care il are copilul, adica daca fetita are program de la 8-12 sau de la 8-16, si ar mai fi multe de zis. Trebuie sa existe o cerere sau contract incheiat intre parinte si conducerea gradinitei.