avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării BCR banca pentru locuinte
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

BCR banca pentru locuinte

Buna seara,

Sunt pe cale sa contractez un credit prin BCR banca pentru locuinte, si as dori daca cineva cunoaste acest subiect indeajuns sa ma lamureasca daca este legal ca acel credit bauspar sa nu fie semnat acum la inceput cand semnez creditul anticipat si cel de economisire. Mi s-a spus ca dupa cele 46 de luni timp in care se platesc cele 2 credite ( anticipat & economisire) o sa primesc acasa de la banca noul contract de creditare ( bauspar adica) care ar mai fi de platit timp de 88 de luni. La acest moment simularea zice ca acest credit va fi cu 5% dobanda fixa, iar doamna mi-a subliniat ca este singurul credit de pe piata cu dobanda fixa pe intreaga perioada, insa daca eu nu-l semnez decat peste 46 de luni de unde am eu siguranta ca aceasta dobanda ramane la fel?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Rectificare dobanda cf.oug.50/2010 ana.avasiicii ana.avasiicii Buna ziua Am un credit nevoi personale cu garantie imobiliara contractat in martie 2008 la o banca. La acest contract am avut dobanda fixa un an, dupa data ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez ca sa recuperez prima de stat ce mi se cuvenea conform contractului cu banca pentru locuinte Dragnea Ioan Dragnea Ioan Buna ziua domnilor Ma numesc DRAGNEA IOAN, cu domiciliul in Bucuresti, sectorul 2, str.Glimka nr.7, sc.C, apart. 23, tel 0743507711 Ma adresez Dstra cu ... (vezi toată discuția)
Inselatorie bpl cristianionut9 cristianionut9 Buna seara. Am avut un cont deschis la BCR in programul Banca pentru Locuinte in anul 2013, programul acela unde puteai primi 25% dobanda pe an la maxim 1000 ... (vezi toată discuția)