avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... vechime in munca
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

vechime in munca

daca un functionar public isi inscrie in carnetul de munca anii lucrati in fostul CAP este corect .Si daca da care este actul normativ?Eu stiam ca se adauga ca vechime pentru stabilirea pensiei nu si pentru a beneficia de spor de vechime.Daca ma vede cineva rog urgent un raspuns.Multumesc
Cel mai recent răspuns: vasilica ungureanu , utilizator 14:20, 25 Mai 2009
vechimea in munca este vechime in munca, indiferent unde si-a desfasurat activitatea persoana in cauza.E doar un punct de vedere, poate intervin colegii si cu alte opinii.
anii lucrati in fostul CAP nu au fost cu contract de munca deci nu a avut calitatea de angajat ci de membru cooperator si a contribuit cu 10 sau 15 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals vasilica53 vasilica53 Lucrez la o primarie si unii dintre colegii mei in anul 1994 si-au fabricat niste adeverinte false pentru ca vechimea din fostul CAP(au lucrat ca membrii ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie pensionare sau recalculare pensie ANA001 ANA001 Buna ziua. Se mai poate face ceva daca nu am atacat decizia de pensionare in termenul de 45 de zile? tatal meu fost incadrat ca sudor din 1960-1969 apoi ca CTC ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca cosmiv cosmiv Buna ziua, Imi cer scuze daca cumva repet problema, dar nu am gasit nici unde exact raspunsul pe care il caut. Sunt angajat la o firma bugetara de 10 ani ... (vezi toată discuția)