avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Colterm debransare help
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Colterm debransare help

Am doi copii mici si parinti batrani si nici serviciu nu am deocamdata ,nu vroiam as ma debransez de la colterm dar ne.au taiat ei caldura in septembrie pt ca exista o datorie facuta de alt locatar.déjà termenul de depunere all cererii a trecut ,nu avem caldura ,as putea as pun centrala si acum ?CE riscuri sunt ?multumesc.
Cel mai recent răspuns: Modica , utilizator 22:13, 6 Octombrie 2014
Pai faceti si dvs. ce face sau ce a facut toata lumea.
Celalti proprietari au centrale termice de apartament? Aveti gazele naturale "la usa" ? Mergeti la as. prop., discutati, luati acceptul si puneti-va centrala, doar nu o sa atati in frig...
Daca etapa debransarii,a fost parcursa la initiativa furnizorului de agent termic,ramane sa obtineti acordul asociatiei de proprietari prin hotarare a adunarii generale pentru instalare centrala termica
diaion a scris:

as putea as pun centrala si acum ?CE riscuri sunt ?multumesc.


Daca sunteti deja sistati de la incalzire, sunteti sigura ca furnizorul nu va mai furniza energie termica tot sezonul si aveti toate aprobarile, puteti sa o montati si in plin sezon de iarna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare centrala de apartament popmircea81 popmircea81 Buna Am cumparat in septembrie 2011 un apartament intr-un bloc care nu era bransat la reteaua de gaze Eon. Apartamentul meu este la ultimul etaj al ... (vezi toată discuția)
Problema vecini - debransare retea termoficare popmircea81 popmircea81 Buna Am cumparat anul trecut in septembrie un apartament (in Timisoara) la etajul 3/3 intr-un imobil cu 12 apt. nebransat la reteaua de gaze naturale. ... (vezi toată discuția)
Debransare sistem de termoficare fara acordul vecinilor alina_25 alina_25 Este nevoie de acordul vecinilor de etaj respectiv de bloc daca o persoana doreste sa se debranseze de la sistemul centralizat de incalzire,sau doar de acordul ... (vezi toată discuția)