avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare taxa de timbru

Poate fi recuperata taxa de timbru platita intr-un recurs a carui solutie este "perimare" datorita proastei gestionari a dosarului de catre avocat? Recursul a fost suspendat pana la solutionarea unui alt dosar iar pana la solutionarea aceluia s-a perimat cel de care vorbesc si platisem taxa de timbru. Mai poate fi aceasta taxa recuperata?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:12, 6 Octombrie 2014
nu poate fi recuperata,se considera ca dosarul a ramas in perimare din culpa procesuala a uneia dintre parti,puteati solicita restituirea daca taxa respectiva nu era folosita.

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Luni, 6 Octombrie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Daca era suspendat pana la solutionarea altui dosar nu se perima decat daca nu a fost repus pe rol atunci cand trebuia.

S-a solutionat celalat dosar ? Si daca da cand? A fost facuta cerere de repunere pe rol a dosarului suspendat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la judecata dana_ludmila dana_ludmila S-a cerut suspendarea judecarii cauzei pana la solutionarea unui alt dosar. Instanta a admis cererea si a suspendat dosarul. Partea adversa vrea sa renunte ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita SONIAGET SONIAGET Buna ziua! Am primit o somatie de executare silita la care am facut contestatie in termen pentru suspendare executare silita. Hutarirea data de instanta a fost ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol a cauzei adinutza.2008 adinutza.2008 Bun, am inteles ca trebuie sa fac o cerere de repunere pe rol a cauze cf art245 pct 1 C.proc.civ. dar in situatia in care eu sunt in recurs, la ce instanta ... (vezi toată discuția)