avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Carte funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Carte funciara

Buna ziua,
cum pot verifica daca un bun imobiliar este inscris in cartea funciara?
cele achizitionata pana in anul 2000 erau obligatoriu inscrise in cartea funciara?
daca imobilul respectiv a fost scos de sub ioteca poate ca in aceeasi perioada sa fie trecut in csrtea funciara?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:48, 6 Octombrie 2014
Verificati la oficiul de cadastru responsabil
daca imobilul respectiv a fost scos de sub ioteca poate ca in aceeasi perioada sa fie trecut in csrtea funciara?

Ipoteca si privilegiul imobiliar de noteaza in cartea funciara,tocmai pentru a evidentia sarcina/
litigiul,astfel incat bunul imobil sa fie restrictionat de la tranzactionare,iar potentialii cumparatori sa cunoasca existenta sarcinii asupra bunului imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi vanduta o proprietate daca este deschis un proces? Arkadian84 Arkadian84 am un proces cu o persoana pentru o proprietate si ma intereseaza sa stiu daca legal poate sa vanda acel teren, si daca l-a vandut ce e de facut?? (vezi toată discuția)
Contract de donatie sau intretinere. jackuzzyyy jackuzzyyy Buna ziua!Am o mama bolnava in grija tatalui si o sora casatorita care nu locuieste cu ei.As dori sa cunosc daca se poate face un contract de intretinere sau ... (vezi toată discuția)
De pot afla ca un imobil nu are asupra lui sarcini? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! As dori sa stiu daca in afara de extrasul de carte funciara si intabulare mai exista vreo metoda in a afla daca asupra unui imobil exista sarcini, ... (vezi toată discuția)