avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene privind pomi fructiferi
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene privind pomi fructiferi

Buna ziua. Am deja o livada de 2000mp cu pomi fructiferi(pruni,125 buc) formata anul acesta si as vre sa ma extind pt anul viitor cu inca 3-400 buc pe o supssuprafata de aprox 8000 mp! Credeti ca as putea accesa ceva fonduri europene,m-as incadra? Mentionez ca livezile sunt undeva la20 km de bucuresti,undeva prin giurgiu iar varsta mea este de 33 ani! Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 22:05, 8 Octombrie 2014
Daca vreau un consultant platit stiu unde sa-l caut!!!! As dori sa-mi raspundeti doar informativ daca se poate. Multumesc!
Pentru ca masurile noului PNDR nu au fost publicate, calculul nr de UDE nu poate fi decat informativ. In masurile programului anterior exista posibilitatea accesarii masurii 112 coroborat cu masura 121. pentru aceasta era necesar ca tanarul fermier sa aiba un minim de 6 UDE ceea ce pentru livezi inseamna un minim de 4,5 ha . Pentru fermele familiale min de UDE este de 2, ceea ce inseana min 1,8 ha. restul conditiilor le gasiti pe site APDRP in ghidurile solicitantilor. Ca si conditie initiala dvs nu indepliniti conditii de finantare pentru livada de 0,2 ha. In lista coeficientilor UDE exista 2 tuipuri de livezi care au ponderi diferite iar datele explrimate de mine se refera la tipul care ofera ponderea cea mai mare la ha.

Cititi documentele refritoare la masura 112 si 112-ferme familiale precum si lista coeficientilor UDE.

Interventie moderator:

Va rog sa cititi si regulamentul de postare in forum. Consultantii nu sunt obligati sa raspunda cererilor dvs decat in masuta timpului liber pe care il au.


O seara placuta
Ultima modificare: Miercuri, 8 Octombrie 2014
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene Gabriel1989 Gabriel1989 Buna ziua. Detin o suprafata de aproximativ 6.000 mp cu posibilitate de extindere pana la aproximativ 30.000 mp pe care as dori sa infintez o livada de pomi ... (vezi toată discuția)
Teren necesar pt accesare fonduri europene (cultura de lavanda) gabriela_cr gabriela_cr Buna ziua. Am tot citit despre accesare fondurilor europene, despre masura 112 si 121, dar tot nu sunt lamurita. Care este suprafta minima de teren pe care se ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene bitza23 bitza23 Ce masura as putea accesa pentru obtinerea de fonduri europene daca detin un teren pe care nu am cultivat nimic? (vezi toată discuția)