avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare bani dati fara chitanta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare bani dati fara chitanta

Buna ziua,

In urma cu 2 luni, am semnat un contract cu o firma de web design. Conform contractului, valabil 2 zile, firma respectiva trebuia sa ne implementeze ceva pe site in termen de 48 de ore. Le-am dat avans 50%, cum am specificat in contract si ne-au zis ca ajung la birou si ne trimite factura si chitanta. Asta nu s-a intamplat, noi nu am insistat pentru ca era recomandare de la cineva si am avut incerdere. Contractul nu a fost dus la sfarsit. De 2 luni de zile incearca sa presteze serviciul pentru care le-am platit, dar nu reusesc si ne tot spun ca vor termina in curand. Rabdarea mea a ajuns la sfarsit si le-am taiat accesul la site, dar acum refuza sa ne restituie avansul de 50%. Am dovezi pe mail ca ne-au luat banii si nu ne-au dat factura. Imi pot recupera cumva banii daca nu am factura si chitanta pe banii respectivi?
Cel mai recent răspuns: ionutvd , utilizator 19:47, 9 Octombrie 2014
da, aveti dovada platii efectuate prin virament si contractul. Ii puteti da in judecata pentru recuperarea sumei platita cu titlu de avans contract.
ce virament daca omul zice de chitanta pe care tot amana sa o dea pt banii primiti?


sdianaviolina a scris:

da, aveti dovada platii efectuate prin virament si contractul. Ii puteti da in judecata pentru recuperarea sumei platita cu titlu de avans contract.


Intradevar, banii au fost dati cash. Asta e problema. Daca le plateam prin banca nu imi faceam griji.
Chiar nu se mai poate face nimic? Inafara faptului ca nu vor sa imi da banii înapoi, refuza sa imi dea și factura și chitanta pe banii pe care i-am dat...
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Returnare avans contract prestari servicii alexdnc alexdnc Buna ziua, Am incheiat acum cateva luni un contract de prestari servicii cu o alta societate. Contractul a fost incheiat pentru o perioada de 3 luni si am ... (vezi toată discuția)
Lipsa factura, chitanta When When Buna ziua, sunt un tata care pana de curand a avut copilul la o gradinita particulara. l-am retras din mai multe motive insa nici acum, la sfarsit, patronii nu ... (vezi toată discuția)
Eternicele tzepe romanesti...serviciu prestat neplatit teperomanesti teperomanesti Buna ziua, Am si eu o problema la care as dori un sfat. Am realizat un web design pentru o firma mare (nu dau inca nume), fiind contactat de acestia pentru ... (vezi toată discuția)