avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare bani dati fara chitanta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare bani dati fara chitanta

Buna ziua,

In urma cu 2 luni, am semnat un contract cu o firma de web design. Conform contractului, valabil 2 zile, firma respectiva trebuia sa ne implementeze ceva pe site in termen de 48 de ore. Le-am dat avans 50%, cum am specificat in contract si ne-au zis ca ajung la birou si ne trimite factura si chitanta. Asta nu s-a intamplat, noi nu am insistat pentru ca era recomandare de la cineva si am avut incerdere. Contractul nu a fost dus la sfarsit. De 2 luni de zile incearca sa presteze serviciul pentru care le-am platit, dar nu reusesc si ne tot spun ca vor termina in curand. Rabdarea mea a ajuns la sfarsit si le-am taiat accesul la site, dar acum refuza sa ne restituie avansul de 50%. Am dovezi pe mail ca ne-au luat banii si nu ne-au dat factura. Imi pot recupera cumva banii daca nu am factura si chitanta pe banii respectivi?
Cel mai recent răspuns: ionutvd , utilizator 19:47, 9 Octombrie 2014
Ma gândesc sa acționez firma respectiva în judecata pentru ca nu mi-au dat factura și chitanta pentru banii dati (am martori și discuții pe mail în care ei recunosc ca au sa imi înapoieze bani și ca nu mi-au emis factura). Credeți ca as avea vreo sansa de câștig? Ce taxe trebuie sa achit pentru actionarea in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare avans contract prestari servicii alexdnc alexdnc Buna ziua, Am incheiat acum cateva luni un contract de prestari servicii cu o alta societate. Contractul a fost incheiat pentru o perioada de 3 luni si am ... (vezi toată discuția)
Lipsa factura, chitanta When When Buna ziua, sunt un tata care pana de curand a avut copilul la o gradinita particulara. l-am retras din mai multe motive insa nici acum, la sfarsit, patronii nu ... (vezi toată discuția)
Eternicele tzepe romanesti...serviciu prestat neplatit teperomanesti teperomanesti Buna ziua, Am si eu o problema la care as dori un sfat. Am realizat un web design pentru o firma mare (nu dau inca nume), fiind contactat de acestia pentru ... (vezi toată discuția)