Buna ziua, sunt un tata care pana de curand a avut copilul la o gradinita particulara. l-am retras din mai multe motive insa nici acum, la sfarsit, patronii nu au vrut sa-mi dea facturi sau chitante pentru sumele date ca si taxa de gradinita.
Gradinita functioneaza ca asociatie, este legal sa nu imi dea factura si chitanta?
Primele luni le-am primit pe mail, apoi au tot zis ca trimit si deja e a 6-a luna de cand refuza efectiv sa o faca.
Unde pot face plangere? Sau ce masuri legale pot lua?
Trebuia sa vi se dea chitanta la fiecare termen cand ati facut plata. Sunt valabile si chitantele transmise electronic prin email.
Daca plata ati facut-o direct in contul bancar al ong-ului, atunci ei nu trebuie sa va dea nimic si e valabil ordinul de plata cu care ati virat banii.
Nu, le-am dat banii in mana. Am vrut sa le platesc prin virament bancar dar au insistat sa nu o fac. Acum am vazut si ca mi-au dat exemplarul contractului meu cu ei nesemnat. Eu l-am luat ca fiind semnat de catre ei, nu mi-a trecut prin cap sa verific atunci pe loc.
Am mai vorbit cu alti parinti si nu au primit nici ei contractile semnate. Si nici facture sau chitante.