avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Executor judecatoresc sau scoatere la licitatie?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Executor judecatoresc sau scoatere la licitatie?

buna ziua...va rugam sa ne lamuriti cu privire la o situatie atipica...
un locatar din blocul nostru a inregistrat datorii multe la plata intretinerii drept pt care a fost actionat in judecata...procesul s-a incheiat cu hotarare favorabila pt asociatia de propietari...acum incepe insa calvarul
...locatarul respectiv,nu este propietar de drept al ap. ci mama acestuia care intre timp a decedat...fiul [locatarul] respectiv spune ca nu are bani sa faca succesiunea si celelalte acte necesare vanzarii apartamentului,locuieste in continuare in apartament si inregistreaza deasemenea datorii in continuare la plata intretinerii...unii membrii ai asociatiei spun chiar ca respectivul a fost invatat sa nu faca nimic,caci nu va suporta nici o rigoare a legi...
care este urmatorul pas ce trebuie facut de asociatia de propietari ????
Ultima modificare: Luni, 6 Octombrie 2014
val3ros, utilizator
Cel mai recent răspuns: Modica , utilizator 17:47, 26 Octombrie 2014
multumesc tuturor pt raspunsuri....sunteti cei mai tari....=D>
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2014
val3ros, utilizator
@alexcanciu

O intrebare pt. D-nul Avocat

Pentru executarea silita imobiliara conteaza care este suma datorata Asociatiei sau executarea se face indiferent de suma dataorata Asociatiei de Proprietari ?
se executa silit imobiliar sume mai mari de 10.000 lei.
cine stabileste acest prag ?
mai am cateva intrebari :

1. la 10. 000 lei pentru executare este inclus cu onorariul executorului sau fara ei ?
2. Executorul Judecatoresc se plateste din bani Asociatiei sau plateste cel executat ?

Alte discuții în legătură

Recuperare creante de la un apartament care se afla in executare juecatoreasca florip florip un locatar al asociatiei de prioprietari (pers.juridica) garanteaza (gireaza) cu apartamentul, un credit bancar pentru a alta persoana fizica in favoarea ... (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar tashmin tashmin Buna seara, Sper sa ma puteti lamuri cu cateva probleme:1. in cazul in care se instituie privilegiu imobilar fata de un propietar restantier, cererea in ... (vezi toată discuția)
Apartament la licitatie sorin0206 sorin0206 salutare ,am citeva nelamuriri si va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi scrieti concret ce ar trebui sa fac in cazul meu.Am participat la licitatia unui ... (vezi toată discuția)