avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare neamenajata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare neamenajata

Buna

Am si eu o situatie nustiu ce pot face in privinta iei din punct de vedere legal

In parcarea din fata blocului ''cam micuta'' exista anumiti locatari care blocheaza cu diverse obiecte (bolovani ,pubele de gunoi, etc) locurile de parcare .
Daca ai tupeul sa muti acele obiecte si sa parchezi pe domeniul public, asa supranumiti proprietari in imaginatia lor devin agresivi cu autovehiculul in cauza sau proprietarul acestuia

Ce este de facut?? Precizez ca blocul are mai multe scari ,iar acest obicei il au locatari de le scara vecina pe motiv ca este parcarea din dreptul apartamentelor lor si de ,este a lor proprietate personala
Ultima modificare: Luni, 6 Octombrie 2014
andreioglindoiu, utilizator
insist asupra faptului ca nu prea sunt rezolvari legale la problema d-voastra. O sa fie o vandalizare urmata de alta. Ii loviti masina, va loveste masina si tot asa mai departe. Toate plangerile la politie trebuie dovedite cu acte, poze,martori. Probabil cand sunteti blocati in parcare veti chema politia si veti solicita sa fie amendati deoarece blocheaza accesul . Este o lupta surda intre parti si nu va castiga nimeni. Daca nu se poate cu vorba buna.... atunci celelalte solutii nu pot fi spuse de un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legi parcare autoturism LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Stie cineva ceva legi care reglementeaza parcarile in Romania la modul general? De asemenea, stie cineva ceva legi care permit unor firme private ... (vezi toată discuția)
Parcare pe domeniul public/cerere pentru parcari acoperite szabyku szabyku Buna ziua. De curand mi-am achizitionat o masina si am probleme atat cu vecinii de scara cat si cu cei de bloc, in legatura cu parcarea in fata ... (vezi toată discuția)
Blocare roti autoturisme in parcari private cosminnicolae cosminnicolae Buna ziua, Sunt locatarul unui Complex Rezidential care este dotat cu parcare privata, parcare in care locatarii si-au putut achizitiona locuri de parcare. ... (vezi toată discuția)