avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional CIM - amanare semnare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional CIM - amanare semnare

Buna ziua,

In urma cu 2 luni mi-am schimat functia in cadrul firmei la care lucrez. Angajatorul amana semnarea actului aditional pe motiv ca asteapta aprobarea unei mariri.
Ma intreb ce dezavantaje as putea avea din cauza acestei amanari. Este legal sa muncesc in noua functie fara sa semnez actul aditional? Pe cartea de munca, cand va aparea data de inceput in noua functie, cand semnez actul?

Multumesc, o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:46, 6 Octombrie 2014
Depinde de data care se trece in actul aditional pentru ca acesta sa-si produca efecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la contractul de munca in timpul cic mariasofia mariasofia Buna ziua, Sunt in concediul de ingrijire al copilului si m-au chemat de la serviciu sa semnez o marire de salariu. Am voie sa semnez asa ceva? Este normal ... (vezi toată discuția)
C.i.m. - modificare functie retroactiv Soleil Soleil Buna ziua, Am urmatoarea problema legata de un contract de munca si nu stiu cum sa o mai rezolv. Incepand cu 01.02.2005 firma noastra a incheiat un CIM ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu rrramor rrramor Din cate stiu, orice modificare a CIM se realizeaza doar cu acordul salariatului si totusi....se poate modifica salariul anhajatului pe carea de munca fara ... (vezi toată discuția)